Bra vecka

Veckan har varit bra, dagis som vanligt. Förra helgen hände inte så mycket, på lördag var vi hemma, tog en promenad och köpte lördagsgodis, lek i trädgården. PÅ söndag gick jag och barnen till skogen til Wilgots stora glädje, båda älskar ju att vara ute i skogen. Ja fiskade skulle de självklart göra 🙂  , med långa pinnar i alla bäckar och pölar som fanns. Wincent råkade få tag på en pinne som var full med myror, jisses vad tkrädd han blev, sedan tittade han hela tiden oroligt efter myror och ville sitta i vagnen ett tag. Fika skulle de självklart göra, fast Wilgot tog väl två tuggor av bullen, Wincent åt väl upp sin.

Annars har det varit solig hela veckan, jisses vad varmt det var i tisdags, 21 grader i skuggan som mest, riktigt skönt, tyvärr har det varit lite kallare resten av veckan, men ändå soligt.

Imorgon är det dags för Wilgot att klippa sig och köpa vårskor, får inte glömma köpa gummistövlar också, hans skor fick ta en tur i tvättmaskinen idag då han som vanligt varit uppe och lekt i leran vid vårat hus.

Påsk nästa helg, Wilgot ser framemot sitt påskägg, fast helst vill han ha ett enormt :-), godis och ägg är redan inköpt, skall bara köpa någon leksak att lägga i också, vad det nu kan tänkas bli, inte bilar iallafall.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar